2020 online forma banner

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΑΣΙΑΚΗΣ

Ενημέρωση γονέων

c6Με ενημερωτικές συναντήσεις γονέων - μαθητών - καθηγητών, προσπαθούμε να εντοπίσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που συναντούν οι μαθητές μας. Στη διάρκεια μιας σχολικής χρονιάς πραγματοποιούνται τέσσερις τακτικές συναντήσεις, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, Φεβρουαρίου και Μαίου κατά τις οποίες όλοι οι καθηγητές του φροντιστηρίου ενημερώνουν τους γονείς για την επίδοση των μαθητών στα αντίστοιχα μαθήματα και συζυτούν μαζί τους για τις ιδιαιτερότητες και τις όποιες τυχόν δυσκολίες αντιμετωπίζουν.

Πέραν των προγραμματισμένων συναντήσεων, η διεύθυνση του φροντιστηρίου είναι καθημερινά στη διάθεση των γονέων προκειμένου να συζητήσει οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά τους μαθητές μας.

  • Η συχνή επικοινωνία των γονέων με το φροντιστήριο είναι απαραίτητη για την επιτυχή πορεία των μαθητών ιδιαίτερα όταν συναντούν προβλήματα.
  • Η γραμματεία του φροντιστηρίου καταχωρεί τις απουσίες των μαθητών ανά ώρα καθημερινά και ενημερώνει αυθημερόν τους γονείς.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με την εγγραφή του μαθητή δίνεται και ο κωδικός ηλεκτρονικής ενημέρωσης με τον οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για την πρόοδο του μαθητή (επίδοση, βαθμοί διαγωνισμάτων και τεστ, απουσίες)

Δείτε περισσότερα κάνοντας είσοδο στην ιστοσελίδα με τον κωδικό σας.

Κοινοποίηση σε

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponLinkedin

Ψηφοφορία Μελών

Στο επερχόμενο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστήριων μας, για ποιες σχολές ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες

Νομικές - 12.9%
Πολυτεχνικές - 15.8%
Πληροφορικής - 13.9%
Παιδαγωγικών - 5.4%
Οικονομικές - Διοίκησης Επιχειρήσεων - 16.8%
Ιατρικές - 17.8%
Στρατιωτικές - 7.4%
Εμποροπλοιάρχων - 2.5%
Άλλο - 7.4%

Συνολικές ψήφοι: 202
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 01 Ιουν 2023 - 00:00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ;

Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy)

EPAFOS