Εγγραφή σε Newsletter

Γραφτείτε στη mailing list μας για να ενημερώνεστε άμεσα για ότι συμβαίνει!

2014 06 12 prosfores banner

eikona allilegyh

sxoliazete rotate apantame

2020 online forma banner

Σημαντική Αλλαγή σε Τμήμα ΑΕΙ του Μηχανογραφικού

Λίγο πριν την τελική ημερομηνία 8 Ιουλίου όπου οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων πρέπει να έχουν καταθέσει το μηχανογραφικό τους, πραγματοποιήθηκε μια σημαντική αλλαγή σε τμήμα του Πολυτεχνείου Κρήτης

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης μετονομάστηκε σε Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και εξομοιώθηκε πλήρως και ως προς κάθε συνέπεια με τα ομότιτλα τμήματα του ΕΜΠ, του ΑΠΘ, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το Προεδρικό Διάταγμα της μετονομασίας δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016, εν μέσω της συμπλήρωσης των μηχανογραφικών από τους υποψήφιους, η προθεσμία υποβολής των οποίων λήγει στις 8 Ιουλίου 2016.

Οι νέοι φοιτητές που θα εισαχθούν στο Τμήμα ΗΜΜΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης το Σεπτέμβριο του 2016 θα λάβουν τον τίτλο σπουδών του νέου Τμήματος, δηλαδή θα αποφοιτήσουν ως Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών.

Καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόφασή των υποψηφίων για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι, ακόμα και αν έχουν οριστικοποιήσει το Μ.Δ., μπορούν με αίτηση στο Λύκειό τους να αναιρέσουν το οριστικοποιημένο Μ.Δ. και να υποβάλουν νέο μέσα στην προθεσμία υποβολής.

ΠΗΓΗ : alfavita.gr

Κοινοποίηση σε

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponLinkedin

Ψηφοφορία Μελών

Στο επερχόμενο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστήριων μας, για ποιες σχολές ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες

Νομικές - 12.9%
Πολυτεχνικές - 15.8%
Πληροφορικής - 13.9%
Παιδαγωγικών - 5.4%
Οικονομικές - Διοίκησης Επιχειρήσεων - 16.8%
Ιατρικές - 17.8%
Στρατιωτικές - 7.4%
Εμποροπλοιάρχων - 2.5%
Άλλο - 7.4%

Συνολικές ψήφοι: 202
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 01 Ιουν 2023 - 00:00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ;

Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy)

EPAFOS