2020 online forma banner

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΑΣΙΑΚΗΣ

Προγραμματισμός -Διαγωνίσματα

Με απόλυτο προγραματισμό επιτυγχάνουμε την ολοκληρωμένη κάλυψη της ύλης διεξοδικά, υπεύθυνα και έγκυρα και εξασφαλίζουμε στον μαθητή την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στις εξετάσεις, είτε σχολικές είτε πανελλαδικές.

Για τα τμήματα που ξεκινούν την καλοκαιρινή περίοδο η ύλη ολοκληρώνεται τέλος Φεβρουαρίου, ενώ για τα τμήματα που ξεκινούν το Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται τέλος Μαρτίου και ακολουθούν διαδοχικού κύκλοι επαναλήψεων μέχρι τις εξετάσεις.

 

  • Με πρόσθετες ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να αναπληρώσουν κενά και να εμπεδώσουν καλύτερα τα δυσνόητα τμήματα της ύλης.
  • Με προγραμματισμένα διαγωνίσματα και με ολιγόλεπτα tests, ο μαθητής αποκτά την απαιτούμενη εμπειρία του "διαγωνίζεσθαι" και ο καθηγητής εντοπίζει τις ενδεχόμενες αδυναμίες του.
  • Με την έναρξη της περιόδου δίνεται στους μαθητές μας πρόγραμμα διαγωνισμάτων για όλη τη διάρκεια της χρονιάς που τους βοηθά στο σωστό προγραμματισμό των επαναλήψεων.

 Φροντιστήρια Χασιακής

Δείτε περισσότερα κάνοντας είσοδο στην ιστοσελίδα με τον κωδικό σας.

Κοινοποίηση σε

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponLinkedin

Ψηφοφορία Μελών

Στο επερχόμενο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστήριων μας, για ποιες σχολές ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες

Νομικές - 12.9%
Πολυτεχνικές - 15.8%
Πληροφορικής - 13.9%
Παιδαγωγικών - 5.4%
Οικονομικές - Διοίκησης Επιχειρήσεων - 16.8%
Ιατρικές - 17.8%
Στρατιωτικές - 7.4%
Εμποροπλοιάρχων - 2.5%
Άλλο - 7.4%

Συνολικές ψήφοι: 202
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 01 Ιουν 2023 - 00:00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ;

Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy)

EPAFOS