2020 online forma banner

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΑΣΙΑΚΗΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Γ. ΧασιακήςΗ πεποίθηση, η αισιοδοξία, το μέλλον που ανοίγεται μπροστά, η επιτυχία που είναι τόσο κοντά όταν αναπτύσσονται οι εσωτερικές δυνατότητες, αποτελούν τη βάση για να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς!

Είσαι μαθητής του σήμερα Και έχεις τις δυνατότητες να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Και μπορείς! Αρκεί να επιλέξεις τη σωστή "διάσταση" ανάμεσα στις πιθανότητες που σου προσφέρονται. Τη "διάσταση" εκείνη που θα σου εξασφαλίσει τη σωστή προετοιμασία για τη μεγάλη στιγμή της δοκιμασίας και της επιτυχίας!

Στα Φροντιστήρια "Χασιακής" η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων γίνεται από κοινού, με στρατηγική, μέθοδο και οργάνωση, με υψηλή ποιότητα σπουδών, με τεχνολογική υποστήριξη και με γνώμονα πάντα τη γνώση, την πολλαπλή και εύστοχη πληροφόρηση, την εξέλιξη των φυσικών κλίσεων και την εξειδίκευση.

Η συνεχής συνεργασία μαζί σου, η προσωπική φροντίδα με την οποία περιβάλλονται οι ιδιαίτερες ανάγκες σου, η γνωσιολογική υποδομή η οποία σου εξασφαλίζεται, σε ωθούν να εκδηλώσεις και να αναπτύξεις τις ατομικές σου δυνατότητες, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση μέσα από μια ουσιαστική αφομοίωση της γνώσης, ξεπερνώντας τις όποιες ελλείψεις και τα κενά σου και διαμορφώνοντας μια δυναμική μαθητική προσωπικότητα.

Γιατί απλά δεν προσπαθούμε…μπορούμε!

Φιλικά
Γιώργος Χασιακής

Γ. Χασιακής

Κοινοποίηση σε

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponLinkedin

Ψηφοφορία Μελών

Στο επερχόμενο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστήριων μας, για ποιες σχολές ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες

Νομικές - 12.9%
Πολυτεχνικές - 15.8%
Πληροφορικής - 13.9%
Παιδαγωγικών - 5.4%
Οικονομικές - Διοίκησης Επιχειρήσεων - 16.8%
Ιατρικές - 17.8%
Στρατιωτικές - 7.4%
Εμποροπλοιάρχων - 2.5%
Άλλο - 7.4%

Συνολικές ψήφοι: 202
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 01 Ιουν 2023 - 00:00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ;

Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy)

EPAFOS